Het Centrum

ten dienste van de gemeenschap

Contact: Antoon Vanhuyse, co÷rdinator-econoom
Tel. 050/44 49 51 Fax 050/33 05 21
econoom@grootseminarie.be

Te midden van een oase van rust en stilte kan een dragende groep op een parochie of federatie, een pastorale werkgroep in een ziekenhuis, school of instelling, een sociale beweging, … gebruik maken van lokalen aangepast aan het aantal deelnemers.

» Voorzieningen

Het Grootseminarie beschikt over een aula Aulavoorzien van 138 zittingen met schrijftablet. De capaciteit van deze ruimte kan vergroot worden tot 200 zitplaatsen. Tijdens een sessie is het werken met beeldmateriaal perfect mogelijk.

Juist naast deze aula is een grote zaal ingericht als polyvalente ruimte. Een modern ingerichte bedieningskeuken, aanpalend aan deze zaal, maakt het mogelijk om een drankje en een hapje te serveren. Met een prachtig zicht op een nieuw aangelegde tuin is even pauzeren een ware verademing. Deze zaal kan door een mobiele akoestische wand omgebouwd worden tot twee vergaderruimtes voor ongeveer 50 personen.

Dankzij een achttal lokalen, in hetzelfde gebouw is het ook mogelijk om met kleine groepen te werken. Deze lokalen zijn allemaal voorzien van een witbord en sommige ook van een projectiedoek. De capaciteit van deze vergaderlokalen varieert van 12 tot 36 personen.
»... meer details

Gezonde geest - gezond lichaam

Wie gebruikt maakt van de lokalen kan ook in het Grootseminarie tafelen. De eigen keuken, beheerd door Scolarest, staat dan in voor al uw wensen: van een eenvoudig broodje tot een feestelijk middagmaal.
Even tot rust en bezinning komen in de kapel of een viering in de kerk van het Grootseminarie behoren zeker ook tot de mogelijkheden.
Voor een sportieve pauze kan je gebruik maken van een aantal sportterreinen: minivoetbal, volleybal, badminton, petanque en een groot schaakbord.

Parking

Op het domein is er een nieuwe parking met een capaciteit van 38 wagens. Ook de heraangelegde binnenkoer en een groene parkeerstrook aan de weide bieden parkeergelegenheid. In het totaal kan men ongeveer 100 wagens parkeren.
In de omgeving: in de hele Brugse binnenstad geldt betalend parkeren tussen 9.00 en 20.00 uur (min 15 minuten en max. 4 uur).

Gemakkelijk te bereiken » » » map »

Met het openbaar vervoer vanaf het station (of de Stadsschouwburg) met lijn 4 of 14 tot aan de Duinenbrug.
Met de auto: rij Brugge binnen via de Dampoort en volg de Potterierei tot aan het Grootseminarie.

 
Leeszaal
Centrum Centrum Centrum Centrum